Wat doet Da Vinci Engineers voor u als opdrachtgever?

Werving & Selectie, detachering van middelbaar en hoger technisch personeel

Bent u als opdrachtgever binnen de techniek op zoek naar technisch specialisten die uw team kunnen versterken? En wilt u graag de voorselectie uit handen geven zodat u zeker weet dat u snel met geschikte kandidaten aan tafel komt te zitten? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw  vacatures. Da Vinci Engineers heeft de afgelopen twintig jaar een groot netwerk in de techniek opgebouwd. Met deze kennis en ervaring bent u bij Da Vinci Engineers aan het juiste adres. Ons specialisme is werving & selectie van middelbaar en hoger technisch personeel. MBO, HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden:

Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie, (Rail-)Infra, Weg en Waterbouw, Bouwkunde,  Ingenieursbureaus, Installatietechniek, Energietechniek.

Enthousiaste kandidaten

Onze kandidaten hebben een technische achtergrond op MBO, HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, en Overige Technieken. Het gaat hierbij om starters en om ervaren kandidaten.

Procedure

Voor u als werkgever betekent dit concreet dat wij eerst een gesprek met u voeren om een inventarisatie op te maken van uw organisatie en van de openstaande vacature(s). In dit gesprek worden de werkwijze en de voorwaarden van Da Vinci Engineers met u afgestemd.