Wat doet Da Vinci Engineers voor u als sollicitant?

Wat doet Da Vinci Engineers voor jou?

Ben je als technisch specialist op zoek naar een uitdagende baan, en wil je daarbij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je weten welke bedrijven en welke functies bij jou passen? En wil je beter voorbereid op gesprek bij bedrijven. Da Vinci Engineers kan je helpen met het vinden van de juiste baan voor jou!

Technische vacatures

Da Vinci Engineers bemiddelt voor werkzoekenden met een technische achtergrond op MBO, HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Civiele Techniek, Bouwkunde, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde en Installatietechniek. Het gaat hierbij zowel om tijdelijke projecten als om structurele vacatures in de techniek.

Je kansen vergroten

Met Da Vinci Engineers maak je gebruik van de kennis, de ervaring en het netwerk die in ruim twintig jaar tijd hebben opgebouwd. Wij kennen veel technische bedrijven en weten wat voor cultuur daar heerst. Dit kan helpen bij het maken van een keuze of een bedrijf bij jou past. Het grootste voordeel is misschien wel dat wij het netwerk en de technische kennis hebben om je technische vacatures voor te leggen die je zelf nooit verwacht had. Of wij brengen je in contact met bedrijven die je nooit eerder als potentiele werkgever had gezien. Op die manier kan je jouw horizon verbreden en tegelijk je kansen op de technische arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Sollicitatieprocedure

In overleg met jou stellen wij je voor bij de opdrachtgevers waarin jij geinteresseerd bent, en regelen wij de sollicitatiegesprekken voor je. Wij bereiden je voor op deze sollicitatiegesprekken, en geven na afloop daarvan een eerlijke terugkoppeling. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure krijg je een arbeidsovereenkomst direct bij de opdrachtgever of een detacherings overeenkomst aangeboden voor de duur van de detacheringsperiode – na die periode kan je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever.